Share

Home / Politic / (P): PROFESIONIȘTII: Liberali care fac Mureșul cunoscut în toată lumea

(P): PROFESIONIȘTII: Liberali care fac Mureșul cunoscut în toată lumea

„Telemeaua de Ibăneşti“ a obţinut oficial recunoaşterea europeană şi a devenit astfel primul produs românesc cu „Denumire de origine protejată“ (DOP). 87% din lapte provine de la producătorii cu până la 5 vaci și este un lapte natural 100%, colectat din zona montană. Cu 5 milioane de euro, bani europeni, proprietarul brandului, Mircea Todoran, deschide în câteva luni o nouă fabrică la Reghin, care va procesa încă 100.000 de litri de lapte pe zi. Nicu Bumb, inginerul-șef al companiei este președintele Comisiei de Agricultură a PNL Mureș.

Institutul Inimii, decorat de Klaus Iohannis. Președintele României, Klaus Iohannis a conferit, în luna aprilie 2019, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş.  Prof. univ.dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş este președintele Comisiei de Sănătate a PNL Târgu Mureș.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal – PNL. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119007)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Traian Băsescu, reclamat la CNCD pentru declaraţii anti-maghiare

Preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (MINTA-PPMT), Brassai Hunor, a …

Share
Share