(P): PROFESIONIȘTII: Liberali care fac Mureșul cunoscut în toată lumea Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 654 Vizualizări

(P): PROFESIONIȘTII: Liberali care fac Mureșul cunoscut în toată lumea

„Telemeaua de Ibăneşti“ a obţinut oficial recunoaşterea europeană şi a devenit astfel primul produs românesc cu „Denumire de origine protejată“ (DOP). 87% din lapte provine de la producătorii cu până la 5 vaci și este un lapte natural 100%, colectat din zona montană. Cu 5 milioane de euro, bani europeni, proprietarul brandului, Mircea Todoran, deschide în câteva luni o nouă fabrică la Reghin, care va procesa încă 100.000 de litri de lapte pe zi. Nicu Bumb, inginerul-șef al companiei este președintele Comisiei de Agricultură a PNL Mureș.

Institutul Inimii, decorat de Klaus Iohannis. Președintele României, Klaus Iohannis a conferit, în luna aprilie 2019, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş.  Prof. univ.dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş este președintele Comisiei de Sănătate a PNL Târgu Mureș.

(Comandat de Partidul Naţional Liberal – PNL. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119007)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE