Home / Cultură / 4 posturi disponibile la Muzeul Județean Mureș

4 posturi disponibile la Muzeul Județean Mureș

Muzeul Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 funcții vacante pe durată nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de designer, grad profesional IA, Secția istorie și pedagogie muzeală, candidații au nevoie de studii superioare și o vechime minimă în muncă de 6,5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de supraveghetor muzeu, Secția Științele Naturii, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime minimă în muncă de 6 ani.Pentru a putea participa la concurs pentru postul de supraveghetor muzeu, Secția Artă, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime minimă în muncă de 6 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat, pentru Castel Zau de Câmpie, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime în muncă de minimum 3 ani.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0365 430 021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A fost odată Carmina Burana …

A fost odată ca niciodată, că de nu s-ar fi dansat, nici acum nu am …