Share

Home / Cultură / 4 posturi disponibile la Muzeul Județean Mureș

4 posturi disponibile la Muzeul Județean Mureș

Muzeul Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 funcții vacante pe durată nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de designer, grad profesional IA, Secția istorie și pedagogie muzeală, candidații au nevoie de studii superioare și o vechime minimă în muncă de 6,5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de supraveghetor muzeu, Secția Științele Naturii, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime minimă în muncă de 6 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de supraveghetor muzeu, Secția Artă, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime minimă în muncă de 6 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat, pentru Castel Zau de Câmpie, candidații au nevoie de studii liceale și o vechime în muncă de minimum 3 ani.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0365 430 021.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Folclorul românesc, reprezentat cu cinste de Ansamblul „Cununa Călimanilor” în Turcia

Mândria  comunei Deda în ce privește promovarea folclorului și tradițiilor specifice Văii Mureșului Superior este …

Share
Share