Home / Administratie / Comunicat: IRIDEX GROUP opreşte primirea deșeurilor colectate de SALUBRISERV

Comunicat: IRIDEX GROUP opreşte primirea deșeurilor colectate de SALUBRISERV

Asocierea SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL și SC SERVICII SALUBRITATE BUCUREȘTI S.A. aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Târgu Mureș și autorităților locale că începând cu dată de 16.08.2019 a oprit primirea deșeurilor municipale în scopul eliminării prin depozitare, colectate de societatea SALUBRISERV S.A., societate ce colectează deșeurile din municipiu.

Operatorul SALUBRISERV S.A. nu s-a achitat de serviciile făcute încă din luna martie 2019.

Valoarea serviciilor neachitate până la sfârșitul lunii iulie se ridică la suma de 3.081.000 lei.

Pe tot parcursul acestei perioade, la toate avertismentele date societății, au intervenit autoritățile locale – Primăria municipiului Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș –  societatea SALUBRISERV S.A făcând promisiuni ferme de plată dar niciuna din promisiunile făcute nu au fost realizate.

Neplata serviciilor de către SALUBRISERV S.A. periclitează funcționarea întregii activități a Centrului de Management al Deșeurilor, fapt ce ar putea conduce la oprirea unor instalații cu grave efecte de poluare a mediului.

Ne cerem scuze cetățenilor afectați de această măsură și care au plătit conștiincios serviciul în care este inclusă și eliminarea deșeurilor, iar aceste sume nu au fost utilizate în acest scop.

Pentru a evita o criză a deșeurilor cu impact semnificativ asupra sănătății populației, facem apel la Primăria Municipiului Târgu Mureș și la Prefectura jud. Mureș, să dispună măsurile ce se impun într-o astfel de situație.

 

Reprezentant Asociere SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL

si SC SERVICII SALUBRITATE BUCUREŞTI S.A.

ing. Ştefan Murariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reactualizare de PUG în Chețani

Primaria comunei Chețani, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra disponibilizării Proiectului de plan …

Admitere 2020 UMFST

Citeste Zi de Zi Online

Oferta Educațională

 

 

 

Print

Bani Europeni


Stiri dupa Calendar

Publicitate Online

Transilvania Business

ARHIVE