Home / Slider / FOTO: 9 percheziții efectuate de polițiștii mureșeni într-un dosar de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

FOTO: 9 percheziții efectuate de polițiștii mureșeni într-un dosar de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Distribuie

Poliţiştii din Mureş efectuează la această oră, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 9 percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „col. Sabin Motora” Mureş, efectuează 9 percheziții, în localităţile Reghin, Gurghiu, Brâncoveneşti şi Ideciu de Jos.

Activităţile sunt efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de braconaj cinegetic.

În 18 septembrie, poliţiştii mureşeni au oprit în trafic, pe raza municipiului Reghin, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 65 de ani, doi dintre ei fiind din municipiul Reghin, iar altul din comuna Gurghiu.

În autoturism poliţiştii au descoperit un dispozitiv de termoviziune, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, un exemplar de porc mistreţ ce prezenta orificii de împuşcare, precum şi o armă de vânătoare cu muniţia aferentă, deţinută în mod legal de unul dintre cei 3 bărbaţi. Toate bunurile identificate în autoturism au fost ridicate în vederea confiscării, pentru administrarea întregului material probatoriu în cauză.

Astăzi, 19 septembrie, faţă de cele 3 persoane poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi braconaj, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului competent.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.