Târgu-Mureș: Soós Zoltán (UDMR) propune o alianță politică-civilă împotriva lui Dorin Florea Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1035 Vizualizări

Târgu-Mureș: Soós Zoltán (UDMR) propune o alianță politică-civilă împotriva lui Dorin Florea

Adunarea Delegaţiilor UDMR Mureş l-a desemnat joi, 19 septembrie, pe Soós Zoltán, directorul Muzeului Judeţean Mureş, candidat la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureş în alegerile locale din 2020.
Potrivit www.agerpres.ro, propunerea a fost formulată de Consiliul Permanent al UDMR Mureș, iar Soós Zoltán a fost candidatul susţinut de UDMR la Primăria municipiului Târgu-Mureş şi la alegerile din 2016, fiind învins de actualul primar, Dorin Florea, cu un avans de 1.725 voturi.
”Dragi prieteni, stimați cunoscuți și susținători! Vă anunț cu acest prilej că voi candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al Târgu-Mureșului deoarece îmi doresc o schimbare pentru orașul nostru. În sprijinul acestei inițiative, importantă atât pe plan personal cât și din perspectiva comunității, am primit azi susținerea unitară a formațiunii UDMR Mureș care consideră importantă candidatura mea pentru Târgu-Mureș”, a scris Soós Zoltán, pe pagina sa de Facebook.
Totodată, candidatul UDMR a făcut un apel către alte formațiuni politice și civice pentru a constitui o alianță pentru schimbarea actualului primar al municipiului Târgu-Mureș.
”Deoarece doresc o adevărată schimbare în regimul actual al orașului știu cât de importantă este susținerea din partea tuturor formațiunilor politice și civile. Avem nevoie de toți cei care au înțeles că trebuie să pună deoparte ambițiile politice egoiste pentru a putea avea o transformare radicală în Târgu-Mureș și pentru a-l putea înlocui pe Dorin Florea și vechiul său regim. Vă invit să fiți alături de mine în această încercare de a repune orașul nostru în centrul comunității, de a deschide un nou drum al eticii și încrederii. Mulțumesc UDMR-ului Mureș pentru încrederea acordată și mai ales pentru consens și cooperare”, a mai transmis Soós Zoltán.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE