Share

Home / Business / ”Fluent în Finanțe”, la Hotel Privo

”Fluent în Finanțe”, la Hotel Privo

Hotel Privo din Târgu-Mureș va găzdui joi, 17 octombrie, între orele 18.00 – 20.00, seminarul educațional gratuit ”Fluent în Finanțe”, destinat persoanelor fizice interesate să unoască mai bine modul în care s epot realiza investițiile pe piața de capital românească.

Seminarul este organizat de Bursa de Valori București (BVB), în colaborare cu firma de brokeraj Goldring, partener al evenimentului, și cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

”Pe parcursul seminarului, vei învăța elemente de bază despre investiții la Bursa de Valori București și cum poți să devii investitor pe piața de capital. Speakerii îți vor prezenta tipurile de investiții posibile și vor fi disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări”, se precizează pe site-ul BVB, www.bvb.ro.

Seminarul va fi moderat de Ileana Botez, șef Departament Listări – BVB, iar pe lista speakerilor invitați se află Judit Zoltani, consultant în investiții – Goldring, Dragoș Mesaros, director tranzactionare – Goldring, Andrei Vultur, analist financiar – Goldring, Claudiu Demian, analist financiar – Goldring și Rareș Mihăilă, investitor – Invest Club Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Depozit nou de cereale într-o localitate din Mureș

Conducerea societății Diadrag SRL, titulara proiectului „Construire bază de recepție, uscare, condiționare, depozitare cereale și …

Share
Share