Dessert Dunes, o afacere mureșeană dulce și sănătoasă! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1270 Vizualizări

Dessert Dunes, o afacere mureșeană dulce și sănătoasă!

Un alt producător local care a participat la Târgul Producătorilor Locali Mureșeni organizat în data de 19 octombrie pe terenul de sport al Liceului Teoretic „Bolyai Farkas” din Târgu-Mureș a fost György Anna, care produce și comercializează creme din lapte condensat sub brandul Dessert Dunes.

Creme de lapte condensat

György Anna produce la Maiad (Gălești) șapte tipuri de cremă de lapte condensat, comercializate sub trei ambalaje, pe cont propriu, prin fierbere. În funcție de cantitate, procesul de producție durează între 3 și 4 ore, după o rețetă proprie.

”Aromele pe care le fac sunt caramel, natur, ciocolată de casă, irish cream, budincă de cacao, natur fără zahăr și ciocolată de casă fără zahăr”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, György Anna.

Laptele este, de asemenea, provenit de la vacile proprii.

De ce cremă de lapte și nu cremă de cacao?

Poate vă întrebați, cum mă întrebam și eu la început, de ce aș vrea să mănânc cremă de lapte și nu cremă de cacao, de la supermarket? Ei, se pare că, dacă ținem la sănătate, crema de lapte ar fi alegerea mai potrivită.

„Pe lângă că sunt produse de noi, într-un mediu natural, există și alte beneficii. Crema de lapte condensat nu conține ulei de palmier, de exemplu, și nici conservanți de nici un fel”, a afirmat Gyorgy Anna, care derulează business-ul împreună cu soțul ei, György János Gyöző.

Cum a reacționat piața?

Vizitatorii târgului s-au apropriat plini de curiozitate de standul amenajat de György Anna, unii mai pofticioși, alții mai puțini.

„La început, lumea nu se avântă atât de tare spre produsele noi. Dar pe parcurs, după ce gustă, încep încet-încet să le adopte. Momentan, capacitatea de producție nu este mare, dar sper să o extind cât de curând”, a mai spus antreprenoarea mureșeană.

Pentru comenzi sau informații suplimentare, cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0749-249.744 sau pagina de Facebook intitulată Creme de lapte/Tejkrémek.

Alex Ionuț ORBAN

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE