Home / Business / EXCLUSIV! Un nou proiect imobiliar: clădire cu spații comerciale, pe strada Gheorghe Doja!

EXCLUSIV! Un nou proiect imobiliar: clădire cu spații comerciale, pe strada Gheorghe Doja!

Un nou proiect imobiliar va fi realizat la Târgu-Mureș, pe un teren situat pe strada Gheorghe Doja nr. 167.

Beneficiarul investiției este SC NTL Property SRL Târgu-Mureș, iar Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al proiectului ”Reconversie zonă funcțională pentru construire clădire administrativă cu spațiu comercial la parter” a fost întocmit de o echipă de proiectanți de la societatea Arhitecton SRL Târgu-Mureș și se află în dezbatare publică, pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureș, www.tirgumures.ro.

”Enclava” din situl industrial

Potrivit documentului, beneficiarul dorește să construiască pe terenul proprietate o clădire administrativă cu trei etaje și cu spații comerciale la parter.

”Zona este situată pe frontul străzii Gheorghe Doja, ca o mică eclavă în situl predominant industrial al unor mari ansambluri de producție. Incintele acestora au fost în marea majoritate subiectul unor refucționalizări, schimbări de destinație, dezmembr[ri și schimbări de proprietari”, se menționează în PUZ.

În ceea ce privește valorificarea cadrului natural, autorii PUZ-ului au menționat următoarele: ”Amplasamentul studiat este tipic urban și industrial, cu puțină vegetație. Pentru zona studiată se va propune mărirea spațiilor verzi aferente imobilelor și mai ales plantarea de arbori de dimensiuni medii spre zona posterioară, care rămâne cu funcțiune industrială.”

Informații despre investitor

Conform portalului www.listafirme.ro, SC NTL Property SRL Târgu-Mureș s-a înființat în anul 2017, are ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară și este deținută de Corneliu Panaitescu. La finalul exercițiului financiar 2018, societatea a raportat următorii indicatori economico-financiari: cifră de afaceri de 2,1 milioane lei, profit net de 1,9 milioane lei și un angajat.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …