Patru tineri mureșeni, accident grav pe DN 7! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 22040 Vizualizări

Patru tineri mureșeni, accident grav pe DN 7!

Un autoturism condus de un șofer din județul Mureș a intrat într-un cap de pod, noaptea trecută, în localitatea Drăganu (județul Argeș), pe DN 7. Din primele informații, conducătorul auto, care pilota un BMW, a adormit la volan.
Accidentul s-a soldat că rănirea celor patru pasageri din autoturism, în vârstă de 18, 21, 23 și 27 de ani, unul originar din comuna Păsăreni și ceilalți trei din comuna Coroisânmărtin.
”Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital două victime, doi bărbați, unul de 18 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și unul cranio-cerebral și acuza dureri la membrele inferioare, iar celălalt (șoferul) în vârstă de 27 de ani prezenta escoriații la nivelul feței. În urma evenimentului au mai rezultat două victime, tot bărbați, aceștia fiind preluați de către echipajele SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Argeș.
“Din primele verificari efectuate de politistii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un barbat de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Râmnicu Vâlcea spre Pitești, ar fi adormit, condiții in care a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un cap de pod. Cercetarile continua, pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care evenimentul s-a produs. În cauza se va intocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE