AGRESIUNE. Turist din Mureș călcat cu ATV-ul pe o pârtie din Toplița Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7680 Vizualizări

AGRESIUNE. Turist din Mureș călcat cu ATV-ul pe o pârtie din Toplița

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Târgu-Mureș a fost agresat vineri, 24 ianuarie, pe o pârtie din orașul harghitean Toplița.

”La data de 24 ianuarie 2020, la ora 14.11, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din poliţist şi jandarm, care au constatat că un turist de 21 de ani, din judeţul Mureş, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînţelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu”, a transmis, vineri seară, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

Turistul acuză că a fost călcat pe picioare cu șenilele unui ATV și agresat fizic de angajații unei pârtii.

”La sosirea poliţiştilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbaţi din zonă, în vârstă de 43 şi 50 de ani”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE