Home / Reviste / Reghin / Campania ”Sânge din Reghinul meu” revine cu ediția a II-a

Campania ”Sânge din Reghinul meu” revine cu ediția a II-a

Distribuie

Deși înființată de puțină vreme, mai exact din luna decembrie a anului trecut, Asociația ”Our Lifetime” din Reghin începe tot mai des să se implice în acțiuni de întrajutorare a semenilor. Printre acestea se numără și campania de donat ”Sânge din Reghinul meu” care marți, 28 ianuarie, își va consuma cea de a doua ediție.

Prima ediție, desfășurată în luna decembrie a anului trecut, a contabilizat un număr de 65 persoane eligibile ce au reușit să doneze, fapt care la determinat pe Mihai Dan Fărcaș, reprezentantul Asociației ”Our Life” să afirme: „Simt că este începutul la ceva minunat, ce poate fi realizat alături de comunitatea reghineană, iar pentru toți care ați dorit să fiți prezenți și nu ați reușit, urmăriți-ne activitatea, pentru că pregătim următorul nivel al acestei campanii!”. Zis și făcut,  Asociația ”Our Life” revine cu cea de a doua ediție a campaniei ”Sânge din Reghinul meu”, marți, 28 ianuarie, acțiune caritbilă susținută de Centrul Medical Galenus alături de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș. Acțiunea de donare de sânge se va desfășura într-un cadru prietenos și suficient aerisit oferit de sala de sport Lex Aly Gym din Parcul Tineretului, între orele 8.30 – 13.00.„Cele două axe principale pe care ne concentrăm eforturile în cadrul Asociației ”Our Life” sunt aferente domeniului sănătății și domeniului educațional. Lipsa de cunoaștere și informare asupra posibilităților și accesului la servicii medicale și educaționale moderne ne incapacitează întreaga comunitate în a se dezvolta. Dorim să suplimentăm eforturile celor implicați în aceste sectoare și să aducem potență financiară, modernizare și viziune strategică pe termen mediu și lung. În ce privește Campania ”Sânge din Reghinul meu”, obiectivele noastre au în vedere identificarea a 40 de SUPEREROI în Reghin, conștientizarea locală a importanței sângelui ca și formă de tratament foarte greu accesibilă (sau prea târziu) a unora în nevoie, și nu în ultimul rând, crearea unui precedent de acțiune, donare mobilă la Reghin, care să fie premiza unei acțiuni civice repetate lunar (ulterior săptămânal) începând cu 2020. Ne bazăm la acest nou eveniment ”Sânge din Reghinul meu” pe o echipa de recoltare foarte profesionistă, compusă din reprezentanți din cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș și Centrului Medical Galenus , la care se adaugă doamna doctor Adriana Pop din Reghin”,a  precizat Fărcaș Mihai Dan,  Asociația ”Our Life”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Au sosit primele berze în județul Mureș

Distribuie Primele semne ale creșterii temperaturilor nu sunt doar scăderea cazurilor de viroze înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.