Măsuri anticoronavirus la Camera de Comerț și Industrie Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 539 Vizualizări

Măsuri anticoronavirus la Camera de Comerț și Industrie Mureș!

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie Mureș a anunțat luni, 16 martie, prin intermediul unui comunicat de presă, luarea unor măsuri de prevenire a răspândirii infecției cu Covid-19.

Redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al comunicatului semnat de Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș:

”Întrucât sănătatea și siguranța populației sunt primordiale, Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, respectă toate recomandările făcute de către autoritățile competente ale Statului și de către Ministerul Sănătății în ceea ce privește măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19 și încurajează întregul mediu de afaceri în a proceda într-un mod similar.

În acest sens, Camera de Comerț și Industrie Mureș recomandă ca în perioada 16 martie 2020-31 martie 2020 să se evite, pe cât posibil deplasările la sediul Camerei pentru activitățile specifice de relații cu publicul și sesiunile de consultanță acordate cetățenilor. Cetățenii și agenții economici pot solicita informații cu privire la serviciile noastre, fie telefonic sau prin fax, fie prin corespondență scrisă, folosind serviciile poștale și/sau email-ul, vizita la sediu se recomandă doar cu programare prealabilă (în măsura posibilităților).

Referitor la emiterea avizelor de atestare a cazului de forță majoră, menționăm că suntem alături de fiecare agent economic care nu mai poate îndeplini obligațiile stipulate în contractele comerciale încheiate cu partenerii de afaceri, din cauza situației create. Agenților economici mureșeni cu operațiuni de export ce necesită certificate de origine și alte documente comerciale, le recomandăm:

Pentru activități ale agenților economici:

– Transmiterea prin email, în prealabil, a documentelor necesare în vederea eliberării certificatelor de origine la adresa: mihaelahaiduc@cciams.ro, cu specificarea unui număr de telefon, în vederea programării datei și orei pentru ridicarea certificatelor. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0728-852.210, doamna Mihaela Haiduc;

– Comunicarea către Serviciul eliberări Certificate de origine a volumului exporturilor estimate pentru perioada imediat următoare, în sensul asigurării unui flux eficient al certificatelor de origine necesare operațiunilor de export.

Pentru consultanță: pentru solicitările de înființare societăți, PFA-uri, II-uri, cererile pot fi transmise pe email: burgheliacamrmen@yahoo.com, marius.lung@cciams.ro, iar informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0756-275.450 – doamna Carmen Burghelia, 0744-504.735 – domnul Marius Lung.

Pentru formare profesională:

– Înscrierile la programele de formare profesională se pot face prin transmiterea documentelor pe email: cursuri@cciams.roși pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon al Secretarului General, doamna Anca Giurgiu: 0740-250.900;

– Cursurile aflate în desfășurare continuă, conform procedurilor transmise cursanților.

Pentru servicii de evaluare: se pot solicita oferte de evaluare a proprietăților imobiliare, bunurilor mobile și întreprinderilor, servicii oferite de Camera de Comerț și Industrie Mureș în vederea îndeplinirii următoarelor scopuri: impozitare, raportarea financiară (înregistrarea în evidențele contabile), informarea în vederea vânzării/cumpărării, asigurarea bunurilor, procedura insolvenței (lichidare). Aceste oferte pot fi solicitate pe email: chiralinachira@gmail.com, iar informații suplimentare obțineți la numărul de telefon 0740-251.989 – doamna Chiralina Ștef.

De asemenea, persoanele care se vor prezenta la sediul Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș vor semna o declarație pe proprie răspundere precum că NU se află în izolare la domiciliu, că nu prezintă niciun simptom, că nu a călătorit în ultimele 21 de zile într-una din zonele afectate de COVID-19, că nu au avut contact apropiat cu persoane care au călătorit în astfel de zone, ori cu persoane suspecte de infectare, sau confirmate ca fiind infectate.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE