Home / Editorial / Adio, PNL

Adio, PNL

Securitatea și-a dorit cu ardoare dispariția partidelor politice. PSDR a fost înghițit de PDSR, ca și când nici nu ar fi fost… PNȚ devenit PNȚ-CD a fost scos în istorie de Emil Constantinescu. PNL-ul atât de iubit de Petre Țuțea, ca partid făuritor de țară, va intra în istorie <prin noi înșine>.
Lipsa de viziune politică a lui Iohannis, dorința morbidă de a conduce a lui Orban cel Mare condamnă acest partid să piardă alegerile locale și pe cele parlamentare, prin votul de investire a PSD-ului. Să te ferești de greci când vin cu daruri…
Iohannis și bordul PNL trebuiau să accepte pierderea unei bătălii, moțiunea de cenzură, și să câștige războiul politic. Guvernarea în această perioadă de criză economică îi va eroda atât de tare, încât riscă să nu ia 5% în toamnă. Dar asta se va vedea la finalul acestei veri, în sondaje.
Oamenii care își pierd azi locurile de muncă, micii întreprinzători care își pierd afacerile, vor da vina pe acest guvern și pe acest partid.
Speranța că electorii vor aprecia eforturile unor guvernanți care stau în ședințe peste noapte, și dorm la serviciu sunt deșarte. Oamenii nu apreciază munca, ci rezultatele ei. Iar rezultatele acestei munci frenetice de a ne feri de o epidemie de gripă, dar care gripează economia, vor fi un dezastru economic.
Îndrăznește să crezi, că România va fi redată românilor cu ajutor social, de cel mai mare partid politic, partidul celor care azi nu cuvântă…
Sfatul meu dragi liberali, este să vă faceți poze, multe poze cu voi și de grup, ca să puteți să le spuneți nepoților Dvs., eu sunt un: <am fost>.

Gabriel-Silviu AOȘAN
P.S. Nu uitați să stingeți lumina

1 comentariu

  1. Nu cred că PNL va scădea dramatic in sondaje. Susținătorii lor, oricât de greu le va fi,oricâte pierderi vor avea,vor fi de acord să înghita gogoșile in care actualii guvernanți își vor ambala nereușitele. Una va fi “greaua moștenire”…Da, guvernanții actuali sunt un dezastru,dar susținătorii lor nu vor vota niciodată PSD… Să ajungem până la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Autoritatea autorităților

Sunt decrețel. Partidul Comunist mi-a fost mamă și tată. Un partid care a trăit în …