A fost emisă Ordonanța Militară nr. 5! Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 3116 Vizualizări

A fost emisă Ordonanța Militară nr. 5!

Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu a anunţat luni seara adoptarea Ordonanţei Militare nr. 5, care prevede prelungirea suspendării zborurilor spre Spania şi Italia.

„Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Spania şi din Spania către România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 31 martie 2020, ora 18,00. Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Italia şi din Italia către România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 6 aprilie 2020”, a anunţat Despescu.
Noua ordonanţă militară prevede că persoanele care nu respectă carantinarea vor răspunde penal, conform legii, iar cele care nu respectă condiţiile izolării la locul indicat vor fi obligate să intre în carantină şi vor fi sancţionate contravenţional.
Ordonanţa Militară nr. 5 va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • În data de 19-21 martie 2020 toate canalele de știri Radio și tv, informau cetățenii care au bilete cumpărate pentru Statele europene, să nu efectueze călătoria, decât dacă este o urgență. Așadar, cei care aveau cumpărate bilete pentru data de 22, nu sau prezentat, deoarece intenționau o vizită. Cine le returnează acestora banii pe bilete, dacă totuși zborul a avut loc? Este ca o problemă de matematică. Întrebare simplă cu răspuns greu

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE