Home / Business / Anunț important făcut de proprietarii mall-ului Shopping City Târgu-Mureș!

Anunț important făcut de proprietarii mall-ului Shopping City Târgu-Mureș!

Distribuie

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, în portofoliul căruia se află și noul mall Shopping City Târgu-Mureș, lansează cea de-a doua etapă din campania menită să sprijine lupta împotriva Covid-19. Astfel, începând de luni, 30 martie, platforma de donații on-line este activă la adresa doneaza.nepirockcastle.com, iar toate fondurile colectate prin acest portal merg direct în contul Crucea Roșie Română.

Procesul de donare durează doar câteva secunde și poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Persoanele care doresc să sprijine eforturile echipelor medicale pot alege fie dintre cele trei sume predefinite sau pot completa singure valoarea donației.

”Ulterior, plata se face, în siguranță, prin intermediul unui procesator autorizat și ajunge la fel de repede în contul Crucea Roșie Română.

Izolarea de comunitate nu înseamnă și izolarea de cei aflați în prima linie a războiului cu noul virus, de aceea sumele pe care clienții NEPI Rockcastle, și nu numai, le donează vor fi distribuite către spitalele unde sunt tratați pacienții infectați cu Covid-19, în funcție de necesitățile și urgențele cadrelor medicale. Mai mult, pe lângă sprijinul financiar, cei care doresc își pot exprima susținerea și prin cuvinte. Platforma include și un spațiu unde pot fi transmise mesaje pentru toți cei aflați la datorie în această luptă contra-cronometru, urmând ca toate gândurile bune să fie transmise medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, personalului auxiliar și tuturor celor din spitale care fac eforturi uriașe în această perioadă. Niciodată nu este prea târziu să ajuți, de aceea campania de donații va rămâne activă până când criza va fi depășită”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții NEPI Rockastle.

(Redacția)

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidat ideal” propus de PSD pentru Primăria Petelea

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat luni, 18 martie, numele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.