Târgu-Mureș: Noi măsuri anti Covid-19 anunțate de Dorin Florea! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1532 Vizualizări

Târgu-Mureș: Noi măsuri anti Covid-19 anunțate de Dorin Florea!

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a scris luni, 6 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un text în care anunță noi măsuri pentru reducerea riscului de răspândirea a noului coronavirus.

”Dragi târgumureșeni, v-am obișnuit ca, în această perioadă, să vă comunic periodic măsurile luate în Târgu Mureș pentru combaterea răspândirii coronavirusului.
Pe această cale doresc să vă informez că, pe lângă toate acțiunile de dezinfectare ale spațiilor publice și ale scărilor de bloc, Primăria Târgu Mureș desfășoară activități curente specifice acestui anotimp. Mă refer aici la toaletări de copaci, întreținerea parcurilor, marcaje rutiere și altele. Efectuăm aceste lucrări pentru ca, în momentul în care acest blocaj cauzat de pandemie se va termina, orașul să fie pregătit pentru activitățile cotidiene.
Vă informez că discut zilnic cu foști colegi de-ai mei din spitale. Știu că, din păcate, există personal medical care a intrat în contact cu pacienți infectați și acum se află în izolare.
Rămân aceleași recomandări, ca de obicei, să vă protejați și să rămâneți acasă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi. Urmează să achiziționăm dozatoare pentru dezinfectant pe care le vom amplasa în scările blocurilor, motiv pentru care rog, încă de pe acum, președinții asociațiilor de proprietari să gestioneze cu mare atenție atât curățenia în scările de bloc, cât și curățenia din jurul imobilelor și la ghenele de gunoi.
Am dispus, de asemenea, măsuri speciale pentru Valea Rece, pentru a stopa cât mai mult posibil ieșirile unor persoane din acea zonă, îndeletnicite cu scormonitul prin gunoaie.
Vă doresc tuturor sănătate și încredere în acțiunile primăriei care au drept scop, în primul rând sănătatea și siguranța cetățenilor.”

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE