Home / Administratie / Grup de lucru pentru implementarea Programului Operațional Infrastructură Mare

Grup de lucru pentru implementarea Programului Operațional Infrastructură Mare

Distribuie

La sediul Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), a avut loc în cursul zilei de miercuri, 15 aprilie  o videoconferință la care au participat  consultanții proiectelor care vor fi finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, Axa prioritară 5, în valoare totală de aproximativ 205 milioane euro. Au mai fost prezenți  secretarii de stat din Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), Dumitru Beianu și Leonard Achiriloaie.„Discuțiile au avut în vedere trecerea în revistă a soluțiilor tehnice propuse de către consultanți, precum și documentaţiile tehnice la faza Studiu de fezabilitate (SF), pentru proiectele din cadrul a patru Administrații Bazinale de Apă (ABA): ABA Prut-Bârlad, ABA Someș-Tisa, ABA Jiu și ABA Olt. Pentru analiza şi definitivarea opțiunilor prevăzute în Studiile de fezabilitate a fost creat un grup de lucru format din specialiști din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), Administrația Națională „Apele Române” (ANAR), cu participarea reprezentanţilor Administrațiilor Bazinale de Apă (ABA) beneficiare şi a firmelor de consultanță care au contractat serviciile de întocmire a documentaţiilor tehnice pentru aceste proiecte. Definitivarea analizei din grupul de lucru se va materializa prin finalizarea aplicațiilor de finanțare”, a precizat Ervin Molnar, directorul general al Administrației Naționale ”Apele Române”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG reactualizat în Petelea

Distribuie Conducerea Primăriei comunei Petelea anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului …