Dorin Florea, împotriva reluării cursurilor școlare! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 888 Vizualizări

Dorin Florea, împotriva reluării cursurilor școlare!

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, crede că reînceperea activităţii educaţionale ar fi un risc foarte mare, având în vedere uşurinţa cu care se răspândeşte noul coronavirus şi că prin reluarea cursurilor pentru o lună pericolul la care vor fi expuşi copiii şi cadrele didactice va fi mult mai mare decât dacă s-ar considera anul şcolar încheiat.
„Am înţeles că, cei care guvernează România la ora actuală, se gândesc să cheme elevii la şcoală după data de 15 mai. Dacă se va lua această decizie, eu cred că pericolul la care vor fi expuşi elevii şi cadrele didactice va fi infinit mai mare decât dacă s-ar considera anul şcolar încheiat. Din punct de vedere administrativ, unităţile de învăţământ sunt pregătite pentru reînceperea activităţii educaţionale, dar cred că pentru copii, profesori şi pentru familiile acestora ar fi un risc uriaş, având în vedere uşurinţa cu care se răspândeşte coronavirusul. Nu văd rostul ca pentru o lună de zile (15 mai-15 iunie) elevii să fie chemaţi la cursuri şi să fie astfel expuşi riscului de îmbolnăvire”, a arătat, sâmbătă, Dorin Florea, pe Facebook.
Primarul din Târgu Mureş a propus ca toate mediile să fie încheiate în baza unor teste ce pot fi susţinute în mediul electronic, iar pe parcursul anului şcolar următor, elevii să recupereze pe cât posibil materiile de bază.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE