Home / Slider / Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Mureș

Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Mureș

Distribuie

Târgul de Cariere Digital Mureș, eveniment de recrutare și employer branding și-a derulat marți, 26 mai, prima  ediție desfășurată exclusiv online. Evenimentul  a fost organizat ca o premieră și soluție alternativă la evenimentele desfășurate offline până în prezent de către Târgul de Cariere. La eveniment au participat 3.345 de persoane și a fost înregistrat un număr de aproape 215 aplicări directe la joburi.

„Digitalizarea evenimentului a permis vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare și interacțiunea directă cu cei 26 de reprezentanți aflați online, aplicări în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și prezentări live.Evenimentul a fost difuzat pe platforma Târguldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat celor care își caută un loc de muncă în Mureș (www.targuldecariere.ro/mures), dar și pe canalele de social media, construind o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online, până la prezentări interactive, webinarii și interviuri live cu reprezentanți ai companiilor”, a precizat Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere.

Printre companiile care au recrutat la Târgul de Cariere Digital Mureș cele mai solicitate au fost: Bosch Engineering Group, Work in Austria și 3SS. Unele companii au recrutat și pentru străinătate sau pentru alte județe din țară, oferind relocare în pachetul de angajare.

Speakerii Târgului de Cariere Digital Mureș

Târgul de Cariere Digital Mureș a cuprins și o serie de prezentări și discuții LIVE cu invitați, recrutori sau experți pe piața locurilor de muncă. Printre speakerii prezenți la Târgul de Cariere Digital Mureș s-au numărat: Monika Kosma, fondator Pro Economica, Ovidiu Maior, reprezentantul companiei Azomureș și Cristina Boroș, HR Developer al companiei 3SS.

„Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline”, a spus Stanca Potra.


De asemenea, verificati

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre: Centrala de energie electrică Iernut va fi finalizată. Se semnează contractul pentru construcție!

Distribuie Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat că în câteva zile se va semna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.