Home / Politic / Târgu Mureș: Claudiu Maior trece de la ALDE la Pro România!

Târgu Mureș: Claudiu Maior trece de la ALDE la Pro România!

Distribuie

Ex-președintele ALDE Târgu Mureș, Claudiu Maior, a renunțat la calitatea de membru în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și s-a alăturat echipei Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Anunțul a fost făcut luni, 6 iulie, într-o conferință de presă organizată la sediul Pro România Târgu Mureș, de către Călin Buzgău, liderul Pro România Mureș.

”Văzând activitatea colegului meu Claudiu Maior din ultimele luni, am decis să îl abordez pentru a-i lansa invitația de a se alătura echipei Pro România. Pe domnul Claudiu Maior nu-l cunosc de foarte mult timp, dar atât cât l-am cunoscut a dat de fiecare dată dovadă de seriozitate și implicare în problemele urbei și nu doar atât”, a afirmat Călin Buzgău.

Consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș va îndeplini funcția de președinte al organizației Pro România Târgu Mureș și a precizat că s-a înscris în Pro România deoarece acesta este ”partidul oamenilor pro și nu contra la Târgu Mureș.”

”Întotdeauna am apreciat oamenii cu gândire pozitivă, oameni care cred în echilibru, în dezvoltare şi în cetăţean. Acesta este unul dintre motivele care m-au determinat să acced în structurile de conducere ale partidului. Noi suntem pro și nu contra, iar dacă ne mobilizăm energiile pozitive putem realiza lucruri măreţe. Cu toții ne dorim ca orașul nostru să se dezvolte și noi putem să contribuim la aceasta – orice firmă care investește în oraș; orice persoană care plătește taxe; orice profesor care educă sau orice medic care vindecă; orice funcționar care trebuie să fie eficient în serviciul public și nu doar obedient față de partidul care guvernează. Suntem de centru stânga, social-democrați europeni, cu vederi liberale în economie și în zona drepturilor democratice fundamentale”, a subliniat Claudiu Maior.

(Redacția)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bretfelean, președinte PUSL Mureș, mesaj de unitate pentru un candidat român la Primăria Târgu Mureș

Distribuie Constituirea filialei județene Mureș a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a fost marcată printr-un …

1 comentariu

  1. Pana cand orasul va fi condus de oportunisti alesi de marea majoritate a populatiei,si aparati de institutiile statului abilitate pentru a stopa jaful bunului public Tg.Muresul va ramane un orasi mediocru ,intens poluat,dezorganizat fara de lege..Cu cat se va prelungi aceasta stare cu atat se va adancii mediocritatea deoarece cetatenii urbei cu simtul datoriei civice,patrioti locali,oameni competenti si culti vor parasi orasul lasand loc derbedeilor si oportunistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.