Campionatul de Improvizație ajunge la Shopping City Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Campionatul de Improvizație ajunge la Shopping City Târgu Mureș

Compania ”Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș a anunțat miercuri, 26 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că cel mai longeviv și mai popular spectacol al Teatrului Național Târgu Mureș, Campionatul de Improvizație, va avea o reprezentație specială sâmbătă, 29 august, de la ora 19.30, pe terasa Shopping City Târgu Mureș, iar accesul va fi liber, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Din echipa de improvizatori fac parte actorii: Costin Gavază, Rareș Budileanu, Mihai Crăciun, Ion Vântu, Loredana Dascălu, Cristian Iorga, Alexandru – Andrei Chiran, Ale Țifrea, Georgiana Ghergu și Csaba Ciugulitu, iar la clape, Zeno Apostolache Kiss. Antrenorii spectacolului au fost Vlad Massaci și Mihaela Sârbu, iar regia tehnică este asigurată de Stelian Chițacu.

Cei care nu pot participa la această ediție, sunt așteptați la următoarea reprezentație, care va avea loc la data de 10 septembrie, ora 20.00, la Teatrul de Vară. Biletele pot fi achiziționate pe platforma www.biletmaster.ro.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE