Home / Administratie / Târgu Mureș: Măsuri noi aplicate de Direcția Impozite și Taxe!

Târgu Mureș: Măsuri noi aplicate de Direcția Impozite și Taxe!

În condițiile pandemice actuale, ca măsură profilactică specială pentru evitarea îmbolnăvirii angajaților și a petenților, se limitează la maxim accesul persoanelor la Serviciile de impozite și taxe locale, astfel:

În cazul persoanelor fizice:

Începând cu data de 22.10.2020, în scopul evitării răspândirii virusului Covid-19, accesul publicului în incinta Serviciului de impozite și taxe persoane fizice se va face doar în baza programărilor online.
Programarea online în vederea depunerii declarațiilor fiscale pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale, a cererilor pentru emiterea certificatelor de atestare fiscală și a altor cereri în domeniul taxelor și impozitelor locale se face pe pagina de internet a Municipiului Târgu Mureș – https://www.tirgumures.ro de către persoana interesată.
Persoanele fizice care nu au acces la internet pot face programări telefonic la numărul de telefon 0265/268.330 int.130.
Declarațiile fiscale și cererile care privesc domeniul impozitelor și taxelor locale – persoane fizice se pot trimite și prin poștă sau prin email pe adresa itl@tirgumures.ro.

În cazul persoanelor juridice:

Începând cu data de 22.10.2020, accesul publicului în incinta Serviciului de impozite și taxe persoane juridice va limitat la o singură persoană.
Declarațiile fiscale și cererile care privesc domeniul impozitelor și taxelor locale – persoane juridice se pot trimite și prin poștă sau prin email pe adresa itlpj@tirgumures.ro.

Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzatoare obligațiilor de plată, precum și alte informații utile se regăsesc pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, secțiunea IMPOZITE, TAXE ȘI AMENZI.

Pentru a se evita deplasarea la sediul primăriei, rugăm persoanele fizice să efectueze plăți online, cu card bancar, prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei ghiseul.ro.

Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligațiilor de plată înregistrate în evidența fiscală precum și a face plăți electronice, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicatiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Parola de acces se poate solicita și printr-un e-mail trimis pe adresa itlpj@tirgumures.ro.

(www.tirgumures.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Decese noi puse pe seama COVID-19

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 18 ianuarie, prin intermediul unui buletin …