Tichete sociale distribuite într-un municipiu din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8095 Vizualizări

Tichete sociale distribuite într-un municipiu din Mureș

Conducerea Primăriei municipiului Târnăveni a anunțat că luni, 16 noiembrie, a început distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde, la domiciliul persoanelor în vârstă de 75 de ani împliniţi sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari.

,,Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 lei/lună şi poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unităţile afiliate şi anunţate. Lista unităților de pe raza municipiului Târnăveni care, în prezent, acceptă tichete sociale pentru mese calde, sunt: brutăriile Eldi, situate pe strada Republicii nr. 80, strada Şoimilor nr. 47 şi strada Victor Babeş nr. 5, magazinul Puiul de Crăieștistrada Republicii nr. 67; la nivelul judeţului Mureş, funcţionează unităţi afiliate în reţeaua Sodexo Pass Romania SRL, care acordă servicii de catering, respectiv, activităţi de preparare hrană caldă şi de furnizare a meniului la domiciliul beneficiarului, Zato catering”, a precizat Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.

Pentru informaţii suplimentare, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0762-249.703, de luni până vineri, între orele 7.00 – 15.00.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE