Home / Slider / Tichete sociale distribuite într-un municipiu din Mureș

Tichete sociale distribuite într-un municipiu din Mureș

Conducerea Primăriei municipiului Târnăveni a anunțat că luni, 16 noiembrie, a început distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde, la domiciliul persoanelor în vârstă de 75 de ani împliniţi sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari.

,,Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 lei/lună şi poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unităţile afiliate şi anunţate. Lista unităților de pe raza municipiului Târnăveni care, în prezent, acceptă tichete sociale pentru mese calde, sunt: brutăriile Eldi, situate pe strada Republicii nr. 80, strada Şoimilor nr. 47 şi strada Victor Babeş nr. 5, magazinul Puiul de Crăieștistrada Republicii nr. 67; la nivelul judeţului Mureş, funcţionează unităţi afiliate în reţeaua Sodexo Pass Romania SRL, care acordă servicii de catering, respectiv, activităţi de preparare hrană caldă şi de furnizare a meniului la domiciliul beneficiarului, Zato catering”, a precizat Nicolae Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.

Pentru informaţii suplimentare, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0762-249.703, de luni până vineri, între orele 7.00 – 15.00.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înaintări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Doi ofițeri și zece subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, …