Home / Editorial / Consumați produse locale! Mai ales acum

Consumați produse locale! Mai ales acum

Aveți în față o nouă ediție a campaniei ”Consumă produse locale”. Producători mureșeni de pâine și produse de patiserie, carne, lactate, brânzeturi, dulciuri, fructe, dar și de preparate culinare își prezintă povestea și ofertele într-o ediție specială a cotidianului Zi de Zi, inițiator și realizator al proiectului.

La finalul unui an greu pentru multe companii, sprijinirea firmelor locale este un demers vital, care poate influența serios destinul acestora. 

Ecuația este simplă. O vânzare mai bună de produse locale înseamnă păstrarea locurilor de muncă, impozite și taxe plătite la bugetul local. Pe scurt, banii se întorc în comunitatea locală, iar acest lucru înseamnă dezvoltare.

De asemenea, avantaje mari sunt și de partea consumatorilor, care prin funcționarea firmelor locale din domeniul producției agroalimentare au parte de produse mai bune, mai proaspete, pe scurt de calitate.

Județul Mureș este renumit pentru fabricarea produselor tradiționale, așa că vă invităm să cumpărați cu încredere produsele companiilor prezente în noua ediție ”Consumă produse locale”, fie că sunt producători mari, consacrați, sau inițiative noi, ale unor întreprinzători curajoși. 

Florin Marcel SANDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă o localitate mureșeană revine în zona de restricții cu incidență peste 3/1.000 de locuitori

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 22 ianuarie, prin intermediul unui comunicat …