Home / Administratie / Finanțare pentru iluminatul public în comuna Ideciu de Jos

Finanțare pentru iluminatul public în comuna Ideciu de Jos

Lucian Feier Lăurean, primarul comunei Ideciu de Jos, însoțit de viceprimarul Nedelcul Dragoș Sava, a fost prezent în cursul zilei de azi, 7 ianuarie, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, cu prilejul  semnării Contractului de finanţare privind Modernizarea reţelei de iluminat public şi arhitectural în Comuna Ideciul de Jos.

„Accesul cetățenilor la rețelele de utilități publice reprezintă un aspect esențial într-o societate civilizată, motiv pentru care am realizat de mai mult timp demersuri în sensul accesări unor fonduri cu scopul modernizării iluminatului public în comuna noastră. În acest sens, vă fac cunoscut faptul că, în cursul acestei zile , la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a fost semnat Contractul de finanţare privind Modernizarea reţelei de iluminat public şi arhitectural în Comuna Ideciul de Jos. Astfel, acest proiect vizează modernizarea rețelei în toate cele 3 sate componente,respectiv o extindere a rețelei aeriene de distribuție a energiei electrice , aparatele de iluminat existente vor fi schimbate în totalitate, mai mult vor fi montate pe fiecare stâlp, acestea fiind uzate din punct de vedere fizic, tehnic și economic.Vreau să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această realizare Doamne ajută!”, a fost mesajul postat pe pagina sa de Facebook de Lucian Feier Lăurean, primarul comunei Ideciu de Jos.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanţare pentru proiectul Creșterea competitivității SC Vasfeli Forest SRL

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share