Home / Administratie / Proiecții laser cu iz eminescian, de Ziua Culturii Naționale

Proiecții laser cu iz eminescian, de Ziua Culturii Naționale

Primăria Târgu Mureș se alătură instituțiilor care vor marca vineri, 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale prin proiecții de tip laser având ca temă poetul Mihai Eminescu.

„Municipiul Târgu Mureș se alătură demersului de la nivel național, prin care sărbătorim nașterea poetului Mihai Eminescu și Ziua Culturii Naționale în data de 15 Ianuarie, atât în plan local, cât și împreună cu Ministerul Culturii. La ora 18:00, vom face proiectarea unei imagini cu Mihai Eminescu și a mai multor poezii ale sale pe clădirea Teatrului Național din Târgu Mureș, printr-un proiect de parteneriat cu această instituție de cultură.  Proiecția de tip laser, de pe fațada Teatrului Național, va fi asigurată de firma S.C. Mammoth Stage S.R.L., în urma încheierii unui contract în valoare de 7.200 de lei fără TVA, respectiv 8.568 de lei (TVA inclus), care acoperă atât manifestările din 15 Ianuarie, cât și pe cele similare, care vor fi organizate de Ziua Culturii Maghiare – 22 Ianuarie”, se arată în comunicatul emis de Primăria Municipiului Tîrgu Mureș.

Tot în 15 Ianuarie, Muzeul Județean Mureș va marca Ziua Culturii Naționale prin acordarea accesului gratuit, la Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Târgu Mureș, între orele 10.00-19.00. Pentru vizitatori, se va asigura și un ghidaj de specialitate.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Licitația pentru 32 de autobuze electrice noi, finalizată!

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au anunțat în cursul zilei de marți, 19 …