Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8833 Vizualizări

Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care are domiciliul în județul Mureș, a devenit mamă în noaptea de Revelion, fetița acesteia fiind primul născut din anul 2021, în Spitalul Județean de Urgență ,,Mavromati”, din localitatea Botoșani.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina web a Agenției Naționale de Presă, www.agerpres.ro, ,,copilul a avut la naștere o greutate de 2.340 de grame, starea de sănătate a acestuia fiind bună”.

Medicul Maria Olaru de la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență ,,Mavromati”, a precizat faptul că mama, care are domiciliul în județul Mureș, a născut la termen, pe cale naturală.

Adolescenta și fetița acesteia au rămas sub supraveghere medicală.

,,Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși”, a menționat Maria Olaru, medic la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență ,,Mavromati” Botoșani.

Conform unui studiu Eurostat, România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte rata naşterilor în rândul minorelor. Rata la nivel național este de 12.3%, în timp ce media europeană e de 4%.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE