Home / Administratie / S-a lansat aplicația Târnăveni Smart City!

S-a lansat aplicația Târnăveni Smart City!

A fost lansată aplicația Târnăveni Smart City, reprezentând cea mai inovatoare metodă de comunicare între Primăria Târnăveni și cetățenii municipiului Târnăveni.

Un lucru deosebit de interesant este faptul că aplicația include primul funcționar public virtual din România, bazat pe inteligență artificială și disponibil 24/7.

,,Atunci când m-am gândit prima oară la acest proiect am știut că va fi o aplicație grozavă. Funcționarul public virtual Ana a reușit să eficientizeze comunicarea între cetățeni și instituțiile statului, drept dovadă stau mărturiile utilizatorilor”, a declarat Ferencz Robert, CEO & Project Manager la Unserver Business Solutions.

Prin intermediul aplicației, cetățenii au acces la toate serviciile online, care sunt disponibile într-un singur loc. Aceștia pot să plătească online taxe și impozite, să verifice stadiul cererilor depuse, urbanism, au acces direct în spațiul public privat, se pot programa la ghișeu DRPCIV, pot solicita și obține extras de carte funciară online, pot verifica istoricul unui vehicul și se pot programa online la pașapoarte.

Aplicația este disponibilă atât pe telefon, cât și pe tabletă.

Printre principalele funcții disponibile se află posibilitatea de a vedea toate evenimentele importante care au loc în oraș, pot vedea toate noutățile și comunicatele primăriei, locurile de muncă disponibile, pot vedea lucrările de infrastructură în timp real, pot semnala primăria și poliția locală dacă observă un incident în oraș, pot să contacteze producătorii locali sau să se listeze dacă este unul dintre ei și pot afla punctele de interes, precum instituții publice, obiective turistice, dar și orarul transportului local sau interjudețean.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de muncă nedeclarată

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş au efectuat, în cursul lunii ianuarie, …