Incendiu la un adăpost de animale din Sovata Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Incendiu la un adăpost de animale din Sovata

Pompierii militari din Sovata au intervenit, miercuri dimineaţa, la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale situat într-o zonă greu accesibilă, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Horea” al judeţului Mureş.
”În această dimineaţă, în jurul orei 4.40, pompierii mureşeni au fost solicitat să intervină la un incendiu adăpost de animale în localitatea Sovata, strada Căpet. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata şi SVSU Sovata. Ajunşi la locul intervenţiei, aceştia au constatat că arde în totalitate un adăpost de animale de aproximativ 20 metri pătraţi, cu pericol de propagare la un alt adăpost de aproximativ 40 metri pătraţi, în care se aflau 20 de purceluşi. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propage, dar, din nefericire, în interior se afla un cal şi doi porci care nu au putut fi salvaţi”, au anunţat reprezentanţii ISU.
Pompierii militari şi personalul din cadrul SVSU Sovata au fost nevoiţi să se deplaseze 1,5 kilometri pe jos pentru a stinge incendiul, aceştia cărând apa în bidoane cu o maşină de teren. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE