Home / Business / Proiect pentru un Centru logistic în Corunca

Proiect pentru un Centru logistic în Corunca

Conducerea societății Navigator Software SRL anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a primei versiuni a planului PUZ – ”Plan Urbanistic Zonal pentru Reglementare urbanistică pentru Construire Centru Logistic – NS Logistics”, care creează cadrul pentru realizarea investiției respective pe un amplasament din localitatea Corunca nr. 409 B1, fără număr, în vederea obținerii avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informații privind potențialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, iar sugestii și observații pot fi depuse în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La mulți ani, UAT!

În fiecare an, data de 9 aprilie reprezintă un motiv de sărbătoare pentru Universitatea de …