Home / Administratie / Luduș: Contract de concesiune prelungit

Luduș: Contract de concesiune prelungit

Una dintre cele mai apreciate unități comerciale din orașul Luduș este firma condusă de Marius Valentin Bologa, unitate situată în zona centrală a orașului, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Înființată în locația actuală în anul 2003, condusă cu pricepere, firma s-a dezvoltat și în anul 2009 a fost încheiat un contract de concesiune, nr. 270 din 7 august 2009, între Primăria orașului Luduș și Marius Valentin Bologa, obiectul contractului fiind folosința unui teren de 69,53 de metri pătrați din proprietatea domeniului privat al Primăriei, pe care s-a realizat o terasă deschisă. Durata concesiunii a fost stabilită pentru 10 ani, cu redevență inițială de 521,47 de lei (7,5 lei/ metru pătrat/ an). În anul 2013, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 221 s-a încheiat un act adițional la contractul de concesiune din anul 2009 prin care suprafața de teren concesionată a fost majorată la 155,13 de metri pătrați. Prin același act adițional a fost majorată redevența, aceasta fiind de 15 lei/ metru pătrat/ an, adică 2.326,95 de lei/ an.

În ședința Consiliului Local Luduș din 23 februarie 2021, aleșii locali au aprobat reînnoirea contractului de concesiune nr. 270/2009, încheiat între Primăria orașului Luduș și Marius Valentin Bologa, având ca obiect folosința terenului în suprafață de 155,13 de metri pătrați, aparținând domeniului privat al Primăriei, situat în orașul Luduș, Bulevardul 1 Decembrie 1918, pe care este amenajată o terasă deschisă.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ambasadorul Republicii Belarus, mulțumiri către Ovidiu Georgescu

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, a transmis marți, 6 …