Maviprod Reghin, distribuitor FG Wilson în România Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2218 Vizualizări

Maviprod Reghin, distribuitor FG Wilson în România

Reprezentanții Maviprod Reghin au anunțat vineri, 12 martie, pe pagina de Facebook a companiei, demararea unui parteneriat în România cu FG Wilson.

”Începem anul cu o nouă colaborare, una care ne onorează! Experiența acumulată până acum, seriozitatea și responsabilitatea de care am dat dovadă, ne-au stat ca recomandări pentru semnarea unui nou parteneriat. Avem astfel plăcerea să vă anunțăm că, începând cu Martie 2021 Maviprod este noul distribuitor oficial FG Wilson în România. Această nouă colaborare vine ca și o recunoaștere a rezultatelor bune avute în Ungaria, unde Maviprod KFT reprezintă FG Wilson încă din 2009. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de grupuri electrogene FG Wilson cu motorizări Perkins, pe o plajă de puteri de la 10 la 2500kVA”, au transmis proprietarii Maviprod, adică Violeta, Mircea și Andrei Oltean, pe pagina de Facebook a societății.

Cele mai bune soluții

Conform informațiilor furnizate pe paginii web a companiei, mavipower.ro, gama de grupuri electrogene FG Wilson pusă la dispoziție de Maviprod oferă cele mai bune soluții, fiind concepute pentru a asigura maximum de performanță ca și back-up la rețeaua de energie electrică, însă pot fi utilizate cu succes atât pentru situații de urgență cât și în situații de alimentare continuă.
”În cazul unei întreruperi a alimentării, sistemul de alimentare de urgență preia alimentarea, astfel încât procesele critice să poată continua ca de obicei. Gama include grupuri electrogene deschise precum și insonorizante, cu puteri cuprinse între 10 și 2500 kVA, mai multe configurații fiind disponibile, inclusiv sincronizarea. Designul lor asigură o performanță maximă și accesibilitate pentru întreținere respectiv instalare ușoară, chiar și în spații mici. Datorită versatilității și ușoarei întrebuintări, poate fi ușor încorporat în orice proiect. Aceste grupuri electrogene au fost concepute pentru a îndeplinii cele mai înalte standarde, având performanțe optime în cele mai solicitante condiții. Rezultatele dificilelor teste la care au fost supuse – atât componentele principale cât și cele de subansamblu, confirmă cele afirmate”, au transmis reprezentanții Maviprod.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE