Home / Sanatate / Manager nou la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Manager nou la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a numit-o miercuri, 31 martie, pe Mariana Cernat, în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Numirea a fost anunțată pe pagina web a Spitalului, www.spitalmures.ro, și a fost făcută în contextul în care contractul fostului manager al instituției, dr. Claudiu Puiac, era expirat din data de 27 martie 2021.

Mariana Cernat este de profesie economist și anterior numirii în funcție la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a mai lucrat la Institutul de Medicină Legală Mureș, unde a îndeplinit funcția de șef Birou Resurse Umane, și la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, unde a ocupat funcția de director financiar contabil.

”Domnul Vlad Vasile Voiculescu, ministru al Sănătății, a numit prin ordinul nr. 257/31 martie 2021, începând cu data de 31 martie 2021, pe doamna ec. Mariana Cernat în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe o perioadă de maxim 6 luni.

Începând cu data de 1 aprilie 2021 atribuțiile specifice funcției de director medical au fost delegate domnului dr. Solomon Radu Bogdan – medic primar în specialitatea medicină de urgență în cadrul UPU-SMURD, până la numirea de către Ministrul Sănătății sau până la ocuparea postului prin concurs. Conducerea spitalului transmite că va depune tot efortul, mai ales în acest context epidemiologic, pentru a asigura accesul pacienților la servicii medicale de calitate, precum și pentru desfășurarea activității în bune condiții de către angajații unității sanitare”, a transmis joi, 1 aprilie, Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A început prohibiția! Unde poate fi practicat pescuitul recreativ

Printr-un comunicat de presă remis de către Compartimentul informare, relații publice și cu publicul al …