Ședință extraordinară a Consiliului Local Târgu Mureș pe tema bugetului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 578 Vizualizări

Ședință extraordinară a Consiliului Local Târgu Mureș pe tema bugetului

Reprezentanții Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis un comunicat de presă joi, 15 martie, prin care aduc la cunoștință proiectele care se doresc a fi implementate prin Bugetul de investiții propus pentru anul 2021, în valoare de 142 milione de lei, care include și creditele de angajament.

„În acest an, construcția bugetului, așa cum a fost gândită, se axează pe absorbția fondurilor europene, pe investiții în Educație și în infrastructură și nu în ultimul rând pe creșterea calității vieții”, se mai specifică în sursa menționată.

„Un buget eficient”

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a specificat faptul că dezvoltarea localității poate fi posibilă doar cu un buget bine pus la punct. Propunerea bugetară este susținută de Partidul Național Liberal (PNL) Mureș și Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) Mureș, iar votul pentru aprobarea acesteia va fi dat în ședința extraordinară a Consiliului Local pe care edilul-șef a convocat-o vineri, 16 aprilie, de la ora 14.00.

„Avem nevoie de un buget eficient pentru a lansa investiții! Scopul nostru este de a începe dezvoltarea Târgu Mureșului, acest lucru fiind posibil doar cu un buget eficient. În momentul de față, propunerea bugetară este susținută de UDMR și PNL. Decizia finală însă trebuie luată de către Consiliul orașului. Pentru ziua de vineri, 16 aprilie, am convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local, iar odată ce bugetul este adoptat, putem începe să dezvoltăm orașul”, a precizat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE