FOTO: Orobianco, high class Ristorante pentru oameni rafinați Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6554 Vizualizări

FOTO: Orobianco, high class Ristorante pentru oameni rafinați

”Obiectivul meu principal este de a vă împărtăși o experință culinară colaborată cu o carte de vinuri atent selectate, într-o atmosferă boemă unde ospitalitatea pare a se transforma în artă. Orobianco Ristorante are în spate toată excelența clasică a unor timpuri rafinate, o întreagă istorie a spiritului de urbe regală. Începând de vineri, 7 mai, vă aștept să faceți parte din poveste!”

Roberto Ghincea, administrator Orobianco Ristorante

”La Orobianco, credem că principala noastră misiune este să vă facem fericiți, oferindu-vă o experiență de neegalat! Și pentru că ospitalitatea, ridicată la nivel de artă, este cartea de vizită a echipei noastre de management de mai bine de 15 ani, suntem convinși că vom reuși!

Mai credem că o experiență culinară desăvârșită este un mix între pasiunea noastră pentru gătit, atmosfera prietenoasă și servirea ireproșabilă!

Orobianco, redefinește fine dining-ul, combinând inspirația preparatelor clasice cu spiritul inventiv al bucătăriei moderne, într-un spațiu în care fiecare detaliu este atent ales și fiecare obiect spune o poveste.

Grădina noastră de vară – un spațiu organic și boem, vă va cuceri cu atmosfera ei vibrantă și primitoare.

Vă așteptăm să pornim împreună într-o călătorie culinară internațională (de la preparate mediteraneene la bucătăria chinezească) în care, toți cei pasionați de gastronomie și licori special alese să întregească fiecare experiență, se vor simți apreciați și răsfățați în egală măsură!”

Echipa Orobianco Ristorante

”Clienții noștri ne vor fi mereu parteneri în selecționarea celor mai alese combinații de arome, iar noi ne vom asigura că veți face alegerea corectă de fiecare dată, pentru a împlini orice moment al zilei, fie că este vorba de preparate culinare sau vinuri nobile. Cei care au încredere în magia gastronomică de la Orobianco Ristorante nu vor rămâne niciodată dezamăgiți!”

Raul Tripon, partener Orobianco Ristorante

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE