Home / Sport / Dramatism în semifinala juniorilor

Dramatism în semifinala juniorilor

Distribuie

LPS Târgu Mureș a ratat în mod dramatic calificarea în finala Campionatului Național de handbal al juniorilor III. În semifinala turneului final disputat la Bacău mureșenii au cedat cu 39-40 (11-12, 12-14, 16-14) în fața formației CSM București. Partida a avut un final cu mult dramatism, LPS fiind la doar câteva secunde de prelungiri. A fost o primă repriză în care de la 3-2 în favoarea lor mureșenii au mai înscris de două ori, golurile fiind anulate probabil pentru călcarea semicercului, după care au ratat și un 7 metri. Primind goluri la atacurile adverse, s-a ajuns la 3-6. A urmat o cursă de urmărire. S-a reușit egalarea la 11 în ultimul minut al reprizei, dar bucureștenii au mai înscris o dată. Repriza a doua a avut multe minute de joc haotic. Oarecum debusolați, mureșenii au ratat atacuri în serie, inclusiv o aruncare de la 7 metri și adversarii au profitat, înscriind de patru ori. Deși s-a mai ratat o a treia aruncare de la 7 metri, LPS s-a redresat și a reușit să egaleze la 10, scorul reprizei, dar a ratat apoi șansa de a egala și la scorul total. Mai mult, după ce au egalat și la 12 au mai primit două goluri.

Avantajul de trei goluri al bucureștenilor nu părea însă de neremontat în a treia repriză. Mureșenii prezentau o echipă omogenă, cu jucători care puteau pătrunde prin defensiva adversă, individual sau prin combinații. S-a și reușit recuperarea și în primele 6 minute aveau 5-3 pe repriză și un singur gol la total. La jumătatea reprizei conduceau cu 11-8 și scorul general era 34 egal. S-a mers cap la cap până spre final, dar când mai erau 5 minute bucureștenii egalau la 11, după care au avut și avantaj de un gol, LPS evoluând în 4. După cum aminteam, finalul a fost dramatic. Mureșenii au întors din nou și la intrarea în ultimul minut conduceau cu 14-13. Scorul total era 37-39, mureșenii înscriau încă o dată, dar CSM avea atacul când mai erau 30 de secunde. O nouă recuperare și LPS egala la 39. Mai erau 7 secunde până la prelungiri. Jocul om la om nu a dat roade și bucureștenii au înscris golul care i-a dus în finală. Pentru mureșeni a mai rămas finala mică, în tentativa de a ocupa treapta a treia a podiumului. Pentru medalia de bronz se vor lupta din nou cu Transilvania Brașov, echipă pe care au învins-o de două ori în prima fază și o dată în grupa de la turneul final.

Golurile LPS le-au reușit următorii: Ilisei 19, Holircă 6, Cojocaru 5, Orban 4, Moldovan 3, Hârșan 2


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.