Anunț

Municipiul Târgu Mureş, organizează în perioada  15.06.2021-25.06.2021, consultarea opiniei publice cu privire la documentaţiile de urbanism:

„”Plan urbanistic zonal – stabilire reglementări pentru construire locuință unifamilială și împrejmuire la stradă”, cu regulamentul local de urbanism aferent, Strada Constantin Hagi Stoian, f.nr.

Beneficiar: Cerghizan Vasile Gabriel

Elaborator: S.C.”PROIECT”S.R.L. – arh. urb. Borșa Sergiu Adrian

Consultarea documentaţiei de urbanism supusă dezbaterii publice poate fi făcută astfel:

  • accesând pagina de internet a Municipiului www.tirgumures.ro, la secțiunea:  Informaţii publice – Arhitect Şef- Documentaţii de urbanism P.U.Z./P.U.D.- aflate în dezbatere publică- 2021.
  • direct la avizierul din holul central al Primăriei, vis-a-vis de camera 12, unde sunt expuse extrase ale acestor documentaţii de urbanism.

Observaţii, propuneri, sugestii referitoare la prevederile P.U.Z./P.U.D. pot fi făcute în scris şi înregistrate direct la registratura generală a Primăriei sau online pe adresa de e-mail, urbanism@tirgumures.ro.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 25.06.2021 ora 12,00, la sediul  Primariei Municipiului Târgu Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, în sala de Şedinţe Consiliu, nr.45.

Prezentarea propunerilor va fi susţinută de către elaboratorii documentaţiilor de urbanism supuse dezbaterii publice.

Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

Informaţii suplimentare se pot obţine, la cerere, de la Serviciul Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, cam.70, în intervalul orar de relaţii cu publicul de luni-joi: 11,00-12,00 sau la telefon 0265.268330 int.164.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cauţi struguri de masă şi pentru vin?

La VILLA VINEA, în Comuna Mica îţi oferim soiurile tale preferate de struguri: Fetească Regală, …