Home / Comunicate / Comunicat de presă

Comunicat de presă

Anunț finalizare proiect: „Platforma FACTOR PLUS ca mediu inovator de business digital pentru IMM-uri”

Proiectul „Platforma FACTOR PLUS ca mediu inovator de business digital pentru IMM-uri“, cod MySMIS 113465, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 a fost implementat de către SC Dox Company SRL şi are o valoare totală de 3.715.577,70 lei, din care 2.193.316,27 lei reprezintă finanţare nerambursabilă. Programul Operaţional Regional 2014-2020 este implementat la nivel naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul a fost prevăzut a derula în perioada 16.04.2018 – 30.06.2021. Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă îmbunătăţirea competitivităţii economice a întreprinderii Dox Company SRL prin crearea unei investiţii noi în domeniul serviciilor IT (sector cu rol economic important şi cu influenţă asupra ocupării).

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. O1. Achiziţia, integrarea şi dezvoltarea unei platforme ca o aplicaţie on-line web/ mobile de tipul Smart Home

2. O2. Dezvoltarea infrastructurii IT a societăţii necesară funcţionării optime a platformei Econnext prin achiziţia de echipamente, mobilier, software, şi sisteme necesare reducerii consumurilor energetice

3. O3. Derularea a cel puţin 3 activităţi de marketing.

SC Dox Company SRL,

mun. Tg-Mures, Str Tudor Vladimirescu nr 45,

Jud. Mures

Tel. 0727.300.180,

e-mail: dox@dox.ro

Comunicatul complet îl găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Școala Gimnazială Solovăstru

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share