Centrul medical Ultratest – fii responsabil și restul vine de la sine Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1499 Vizualizări

Centrul medical Ultratest – fii responsabil și restul vine de la sine

Vechii învățați chinezi cunoșteau orarul organelor. Organismul îți trimite întreaga energie către anumite părți ale sale, la un moment dat.
S-a demonstrat științific că cine nu respectă și tulbură repetat ritmul interior se îmbolnăvește mai des și mai repede, iar uneori de boli foarte
grave, care nu mai pot fi vindecate, din cauza uzurii organelor.
Activitatea la noi în laborator începe dimineața devreme, recoltarea făcându-se în perioada 7.30 -9.30. Noi, echipa Ultratest, respectăm
bioritmul celor care ne solicită seviciile. Ca să înțelegeți mai bine ce se întâmplă cu organismul încep cu o scurtă prezentare a transformărilor noastre în jurul dimineții.

ORA 6
Este ora la care organismul se trezește, chiar dacă noi vrem să mai lenevim. Începe producția de hormoni a corpului nostru. La această oră aminoacizii, hormonii, zahărul din sânge acționează la capacitate maximă. Ce trebuie evitat la această oră? În afară de lenevirea în pat, ALCOOL și ȚIGĂRI.

ORA 7
Inima intră în viteza a cincea. Începe producția de hormoni sexuali. Cine preferă sportul făcut dimineața face o greșeală, pentru că inima este suprasolicitată, iar rezultatul este același. La această oră trebuie servit micul dejun, dar înainte este indicat să se bea și un pahar cu apă, pentru a ajuta digestia.
Atenție!!! Un pahar de apă băut imediat după trezire te ajută să scapi de constipație. Dacă te pregătești pentru recoltare de sânge rezumă-te doar la paharul de apă.

ORA 8
Organismul tânjeste după “combustibil”. Din nefericire este și ora la care au loc cele mai multe infarcturi și accidente vasculare cerebrale.
Este ora ideală, daca vreți sa vă faceti o analiză a sângelui. Dacă o amânați pentru altă oră, compoziția sângelui va fi schimbată din cauza stresului.

ORA 9
Organismul recepționează cel mai slab la senzația de durere, este imun față de frică. Chimioterapia și injecțiile trebuie făcute acum, căci nu vor fi complicații, iar datorită
toleranței sporite a organismului, șansele de vindecare cresc.

ORA 10
Este ora învățatului, creierul este cel mai receptiv. Capacitatea de a lua decizii și de a rezolva probleme este maximă. Temperatura corpului atinge punctul superior. Acum este momentul ideal, pentru a pleca la drum cu mașina, atenția și reflexele sunt mult sporite.
Îmi doresc să țineți cont de aceste indicații. Încercați și vedeți că viața va fi din ce în ce mai frumoasă și voi mai sănătoși.

Alina Solovăstru
Manager General
Centrul Medical ULTRATEST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE