Home / Politic / Subprefectul Hang, mesaj pe Facebook după ce a fost demisă de premierul Cîțu

Subprefectul Hang, mesaj pe Facebook după ce a fost demisă de premierul Cîțu

Distribuie

Premierul României, Florin Cîțu, a demis joi, 9 septembrie, prin Hotarâre de Guvern, 14 prefecți și 28 de subprefecți ai USR-PLUS. Printre aceștia se află și Ana Lucia Hang, subprefect al județului Mureș, fost co-președinte al USR-PLUS Mureș.

Tot joi, 9 septembrie, subprefectul USR-PLUS demis a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat ”Misiunea USR PLUS merge mai departe: continuăm să modernizăm România!”, pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

”Ca prefecți și subprefecți,

Ne-am făcut treaba până în ultimul moment. Am considerat că angajamentele luate în fața românilor sunt mai presus de orice criză declanșată de Florin Cîțu.

Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a lua cele mai bune măsuri în teritoriu, în contextul unei crize pandemice care încă nu a ajuns la final și care, în continuare, are nevoie de soluții în plan local.

Am urmărit să punem în aplicare programul de guvernare cât am putut de bine pentru că reformele asumate nu suportă amânare.

Ceea ce traversăm astăzi, cu consecințe nu doar în plan politic, ne arată nu doar iresponsabilitatea unui premier, ci și riscul la care România este supusă în fiecare zi care trece cu Florin Cîțu la conducerea guvernului.

Gestul premierului de a ne elibera din funcții fără explicații sau motive care să aibă la bază orice fel de analiză a performanțelor noastre ca prefecți ne arată, încă o dată, că premierul nu ia în serios actul guvernării, ci transformă totul într-un joc politic cu miză proprie. Ne-a arătat, totodată, că pregătirea profesională a fiecăruia dintre noi și aportul pe care l-am adus în tot acest timp în activitatea noastră nu contează pentru actualul premier.

Comportamentul iresponsabil al premierului ne-a sudat, însă, și mai tare echipa, iar depunerea moțiunii de cenzură împotriva sa o susținem pe deplin pentru că este singura soluție pe care o avem în acest moment pentru a depași cât mai repede această criză politică.

Rămânem aceiași oameni hotărați să schimbăm administrația asta fie dinăuntru, fie dinafara ei.

Modernizarea României merge mai departe.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.