Mirdatod Ibănești, oaspete special la World Fashion Festival Awards din Dubai Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3208 Vizualizări

Mirdatod Ibănești, oaspete special la World Fashion Festival Awards din Dubai

Hotel Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa găzduiește în perioada 28-30 octombrie cea de a patra ediție World Fashion Festival Awards, eveniment exclusivist  inclus în cadrul Expo2020 Dubai, locul unde mărcile și industriile din întreaga lume sunt prezente timp de 173 de zile. World Fashion Festival Awards nu se rezumă doar la o prezentare de modă, fiind o competiție în care designerii din întreaga lume vin pentru a concura pentru cea mai bună colecție, cea mai bună rochie și cel mai bun designer emergent. WFFA un concept unic care îmbină frumusețea arta, cultura și moda sub o singură umbrelă, fapt ce oferă posibilitatea tuturor categoriilor de a avea un câștigător.

Prezență românească inedită

România este reprezentată la acest eveniment de persoane din domeniul modei, design și modelling, dar și din alte domenii, printre care SC Mirdatod Prod Srl din Ibănești, județul Mureș, singura firmă din domeniul alimentar invitată să expună în cadrul acestui eveniment de amplore dedicat frumuseții feminine.

„Țara noastră participă la acest eveniment cu brandul „România frumoasă”.  Este un eveniment de modelling unde participă reprezentanți din întreaga lume. Suntem singuri prezenți la acest eveniment de prestigiu cu produse alimentare, în frunte cu ”Telemeaua de Ibănești- Regina Produselor Lactate Românești”. Evenimetul are în centrul atenției femeile frumoase din întreaga lume, la care suntem onorați să fim și noi prezenți, știut fiind faptul că Regina Produselor Lactate Românești participă cam peste tot. Suntem prezenți cu un stand din care nu lipsesc produsele noastre consacrate, respectiv Telemeaua de Ibănești, alături de Cașcavalul de Ibănești, Ruladă de cașcaval afumat de Ibănești cu boia și  piper, Brânza Nelia de Ibănești”, a declarat pentru Zi de Zi,  direct din Dubai,  Nicu Bumb, inginer șef în cadrul SC Mirdatod Prod SRL.

Speranțe pentru viitoare colaborări

Prezența produselor lactate de Ibănești în Dubai poate avea repercursiuni din cele mai favorabile pentru firma mureșeană, după cum afirmă reprezentantul Mirdatod, ing. Nicu Bumb.

„În istoria acestui eveniment nicio firmă din domeniul industriei alimentare nu a participat ca și expozant, fapt ce ne face să fim extrem de mândri și de onorați de apreciarea organizatorilor față de noi. Au mai fost invitate firme din domeniul cosmeticelor, parfumurilor, confecților, dar din industria alimentară suntem primii care suntem prezenți. E ceva de vis aș putea spune, nici nu am cuvinte să exprim ceea ce simțim noi față de prezența noastră la acest eveniment din Dubai. Spre bucuria noastră, şeicul din Dubai a vizitat standul nostru, lucru care ne onorează pe deplin. Sperăm ca prin prezența noastră la acest eveniment, data fiind prezența reprezentanților Casei Regale de aici din Dubai, să putem lega ceva colaborări pentru perioada următoare. Suntem încrezători în această privință, urmează să avem niște întâlniri cu ei în următoarele zile”, a spus ing Nicu Bumb.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE