Director economic nou la Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3680 Vizualizări

Director economic nou la Primăria Târgu Mureș

Concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției economice din cadrul Primăriei Târgu Mureș s-a încheiat marți, 9 noiembrie, data până la care se puteau depune contestații.

Potrivit informațiilor deținute de Zi de Zi, la concurs s-au înscris Florin Crăciun și Călin Sara – fost șef de serviciu la Instituția Prefectului – Județul Mureș, din 2014 director economic al Administrației Bazinală de Apă Mureș.

Conform paginii web a Primăriei Târgu Mureș, unde numele competitorilor a fost ținut la secret, notele pentru proba scrisă din 3 noiembrie au fost: 90,80 – Florin Crăciun și 71,44 – Călin Sara, iar la cea de-a doua probă, a interviului, din 8 noiembrie, a participat doar Florin Crăciun care a primit 91,60 de puncte.

Florin Crăciun (foto) are vârsta de 45 de ani, este licențiat al Facultății de Științe Economice/Management Marketing din cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș și absolvent al unui masterat la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca în domeniul Bănci și Piețe de Capital. De-a lungul anilor, a avut mai multe locuri de muncă dintre care amintim director sucursală – Banca Carpatica Târgu Mureș, director economic al CAS Mureș și director financiar contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE