Proiect ”Anghel Saligny”: drum de legătură și pod nou, la Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2122 Vizualizări

Proiect ”Anghel Saligny”: drum de legătură și pod nou, la Sighișoara

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat recent, într-o ședință ordinară care a avut loc în data de 28 octombrie, devizul general estimativ și cererea de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Realizare drum de legătură între centura ocolitoare Sighișoara și cartierul Târnava II, inclusiv pod, Municipiul Sighișoara, județul Mureș”, propus spre finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ,,Anghel Saligny”.

Investiția este estimată la valoarea de 17,3 milione de lei, inclusiv TVA, din care 0,7 milioane de lei reprezintă finanțare de la bugetul local. Potrivit cererii de finanțare, viitorul drum va avea o lungime de 1.900 de metri și va fi realizat împreună cu un pod lung de 50 de metri și lat de 8 metri, într-un interval de timp de 36 de luni.

”Prezenta cerere de finanțare propune realizarea unei rute ocolitoare între zona cartierului Târnava II – prin strada Lalelelor, execuția unui pod nou peste Târnava Mare și drum de lgătură în regim de centură ocolitoare – suprapunere cu strada Viilor – până la intersecția cu viitoarea centură a municipiului”, se arată în documentul aprobat de consilierii locali din municipiul Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE