Curs CEEA în cadrul Zilelor UMFST Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 415 Vizualizări

Curs CEEA în cadrul Zilelor UMFST

Agenda evenimentelor organizate sub egida Zilelor UMFST 2021 a inclus în ziua de 8 decembrie, de la ora 13.00, o întâlnire în format hibrid cu tema CEEA – Conferința Comitetului Est-European de Anestezie, la Centrul de Simulare și Abilități Practice.

 ”Suntem la o nouă ediție a cursului CEEA, cursul cu tematica cea mai generoasă până la urmă, Terapia intensivă, medicina de urgență și transfuzia. Printre misiunile noastre pe care le avem, cea de formare a tinerilor medici este una foarte importantă. Manifestarea de azi este o parte a unor evenimente speciale sărbătoarea Zilelor UMFST în care, pe parcursul a cinci zile avem peste 70 de evenimente heterogene, bineînțeles, dorim să păstrăm acestă manifestare care dă prestanță, culoare și rost acestor zile ale universității”, a declarat, în deschidere rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Eveniment tradițional

Scopul principal al CEEA (Comitetul pentru Educaţie Europeană în Anestezie) este de a menţine şi de a ridica standardele anesteziei la cel mai înalt nivel, prin educaţie medicală continuă, care este un proces pe tot parcursul vieţii şi ar trebui să rămână o obligaţie etică sub monitorizarea profesiei în sine.

„Este a 18-a manifestare în Târgu Mureș, în momentul în care domnul dr. Simionescu s-a retras, am că spus că a îndeplinit 7 ani de vrednicie. Acum cei 18 de la Târgu Mureș sunt în continuare a primilor 7, prin urmare am pășit la acest pupitru exclusiv pentru a mulțumi tuturor pentru că ați participat, și anticipez că veți face niște conferințe care vor lăsa urme în memoria noastră, a tuturor”, a menționat prof. univ. dr. Sanda Maria Copotoiu.

La întâlnire au participat medici rezidenți, profesori, lectori. A fost prezent ca de fiecare dată la acest eveniment, medicul israelian Gabriel M. Gurman, profesor emerit la Universitatea Ben Gurion din Negev, medic, profesor, scriitor în limbile engleză, germană, ebraică, membru în cele mai importante organizații profesionale internaționale președinte al Societății de Anestezie din Israel, țară în care a emigrat în anul 1972.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE