Pom de Crăciun caritabil, la Ceasul cu Flori Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 711 Vizualizări

Pom de Crăciun caritabil, la Ceasul cu Flori

Reprezentanții Rotaract Club Téka au anunțat vineri, 10 decembrie, demararea tradiționalului proiect de caritate de Crăciun denumit ”Give in a Different Way”, anul acesta într-o formă specială.

”De această dată, parteneri noști în acest proiect sunt Aquaserv, Asociația Solidaris și Primăria Municipiului Târgu Mureș. Ca de obicei, scopul principal al proiectului este acela de a oferi suport unor oameni nevoiași în preajma sărbătorilor, de data aceasta în două moduri: amplasarea unui Pom de Crăciun caritabil în zona Ceasului cu Flori, urmând ca la finalul proiectului, materialul lemnos să fie donat ca lemn de foc unor familii nevoiașe, și amplasarea unei căsuțe de lemn în cadrul Târgului de Crăciun Târgu Mureș, în zona Ceasului cu Flori, unde veți putea savura băuturi calde, urmând ca profitul să fie folosit ca și contribuție directă la facturile la utilități pentru oameni aflați într-o situație financiară precară”, au informat reprezentanții Rotaract Club Téka.

Potrivit sursei citate, pentru a beneficia de ajutor persoanele aflate într-o situație dificilă sau cei care cunosc asemenea persoane vor putea apela numărul verde al Serviciului de Ajutor Telefonic, 0265-555.555, operat de către Asociația Solidaris, partener al proiectului, începând din data de 15 decembrie.

”Vă invităm să ne fiți alături si împreună, să aducem un dar celor aflați într-o situație dificilă. Sărbătoarea Crăciunului înseamnă speranță, bucurie, comunitate!”, au menționat reprezentanții Rotaract Club Téka.

(Redacția/ Foto: FB – Marosvasarhely Târgu Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE