Noi reguli la înot sincron Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 602 Vizualizări

Noi reguli la înot sincron

Federația Înotului Sincron din Serbia a găzduit un eveniment important: LEN – Ligue Europeene de Natation ­– Liga Europeană de Natație la care au participat două femei din Târgu Mureș – antrenoarea de înot sincron Hegedus Krisztina și arbitra internațională Cmeci Ildiko. Cele două femei fac parte din delegația României de înot sincron și reprezintă Aqua Academy Târgu Mureș. Este prima dată când România, reprezentată iată de Târgu Mureș participă la un eveniment de o așa amploare. O premieră este și pentru clubul târgumureșean, Aqua Academy, fiindcă este prima dată când particpă la un eveniment de acest gen la înot sincron.

Conform unui comunicat de pe pagina de Facebook a clubului, noile reguli ale înotului sincron sunt deosebit de interesante. În continuare, mesajul transmis de Aqua Academy: „Temele abordate au fost foarte interesante. S-a discutat despre schimbările de regulament care sunt propuse pentru ciclul următor, de arbitraj, de clasificarea și arbitrarea elementelor acrobatice, de prevenirea și tratarea accidentelor, de includerea de evenimente noi în calendarul competițional în înotul artistic și sincron. Ne mândrim că și colegele noastre au fost prezente la Belgrad alături de nume mari ale înotului sincron european și nu numai.”

Evenimentul a fost organizat în capitala Serbiei, orașul Belgrad și numele complet al acestuia este LEN Artistic Swimming Clinic 2021.

Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE