Educație financiară online pentru elevi Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Educație financiară online pentru elevi

Veste bună pentru elevii de liceu din clasele a X-a – a XII-a, pasionați de piața financiară. Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor și Asociația Română a Băncilor organizează cea de a treia ediție a programului de educație financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, pasionați de piața financiară.

Programul, care va fi derulat sub auspiciile Protocolului de Educație Financiară, presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor acoperă subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 20 decembrie 2021 –  7 ianuarie 2022. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum și pe pagina de Facebook a Autorității de Supraveghere Financiară. Perioada de derulare efectivă a întâlnirilor în cadrul FinClub este 13 ianuarie – 2 iunie 2022, perioadă în care vor avea loc acțiuni concertate pentru îmbunătățirea nivelului de educație financiară în rândul elevilor, care va asigura atingerea principalelor obiective strategice de îmbunătățire a bunăstării financiare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE