Home / Comunicate / Anunț licitație

Anunț licitație

Subscrisa RomInsolv SPRL, administrator judiciar al Condmag SA, societate în reorganizare, vinde prin licitație publică online, bunuri ale debitoarei, din categoria echipamente și utilaje, precum și diverse mijloace de transport. Bunurile supuse vânzării se regăsesc în diverse locații ale Condmag S.A., iar accesul pentru vizionarea acestora se va face, cu programare în prealabil, în prezenţa reprezentanților administratorului judiciar și/sau  a unui reprezentant al Condmag S.A., astfel că este necesară cunoaşterea cu cel puțin 3 (trei) zile înainte a datei şi orei la care se dorește vizionarea, precum și a bunului/bunurilor  de care persoana în cauză este interesată pentru a i se comunica astfel locația. Vizionarea bunurilor este obligatorie pentru înscrierea la licitație. Bunurile se vând prin licitație publică online pe site-ul www.fairsolve.com organizată individual, dar și în bloc, pentru unele dintre acestea. Prețurile de pornire a licitațiilor sunt exprimate în Euro și nu includ TVA. Pentru informații suplimentare privind orice aspect legat de licitații, vă rugăm să ne contactați doar la adresa de e-mail: valorificari@rominsolv.ro.

Citeste si:  Anunț începere proiect -Creșterea competitivității și productivității societății REICHON SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț începere proiect – ”Centru de transfer tehnologic pentru aplicații în inovare medicală în cadrul entității Clinical Research & Innovation SRL”

Distribuie pe FacebookCiteste si:  Anunț începere proiect -Creșterea competitivității și productivității societății REICHON SRL