Salubrizarea din Sântana de Mureș, concesionată pentru cinci ani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1008 Vizualizări

Salubrizarea din Sântana de Mureș, concesionată pentru cinci ani

Primăria comunei Sântana de Mureș a atribuit prin concesiune, în data de 28 decembrie 2021, firmei Sylevy Salubriserv SRL Ceuașu de Câmpie, delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare în comuna Sântana de Mureș, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, contractul va fi valabil pentru o perioadă de 60 de luni, iar valoarea acestuia este de 2.181.531 de lei, fără TVA.

”Operatorul are permisiunea de a desfășura activitățile de colectare, colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale și a deșeurilor similare, inclusiv a deșeurilor toxice periculoase din deșeurile menajere, cu excepția celor cu regim special, în condițiile legii, în aria administrativ-teritorială a comunei Sântana de Mureș. Numărul mediu anual de locuitori din aria de operare este de 6.700 de locuitori înregistrați”, se arată în caietul de sarcini al licitației, document aprobat de Dumitru Moldovan, primarul comunei Sântana de Mureș.

În același document se mai precizează că ”în teritoriul administrativ al comunei nu sunt amenajate spații special pentru punctele de colectare, aceste puncte fiind stabilite la gospodăriile individuale și la sediile persoanelor juridice”, respectiv că ”aceste puncte sunt dotate cu recipiente necesare la nivelul de câte un recipient de 120 de litri pe gospodărie.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE