Cum să alegi espressorul Nespresso potrivit pentru tine Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Cum să alegi espressorul Nespresso potrivit pentru tine

Nespresso oferă constant cafea de top cu atingerea unui singur buton. Secretul constă în sistemul lor de extracție la presiune înaltă, care eliberează aromele proaspete și bogate ale amestecului de cafea. Ne plac modelele lor inovatoare și ușurința de utilizare a fiecărui espressor.

Gama de espressor Nespresso automat vine într-o varietate de stiluri și culori pentru a se potrivi atât bucătăriei, cât și stilului tău de viață. Dar, cu atât de multe aparate și opțiuni frumoase, cum alegi un espressor Nespresso potrivit pentru tine?

Înainte de a face achiziția, există câțiva factori pe care poate vrei să îi iei în considerare. Răspunsul la aceste întrebări simple te va îndruma în direcția corectă.

Ce stil de cafea îți place?

Indiferent dacă te bucuri de un espresso curat sau de un latte bogat, cu lapte, există un aparat Nespresso pentru fiecare preferință. Preferi o ceașcă de cafea mică sau mai mare? Poți să îți creezi cafeaua preferată – de la ristretto, espresso, lungo și neagră lungă, până la cappuccino, latte sau chiar cafea cu gheață.

Preferi espresso pur fără lapte? Scurt sau lung, puternic sau decofeinizat, un espressor Nespresso oferă un espresso consistent, stratificat cu cremă cremoasă și densă.

Alege din gama de espressor Nespresso aparate pentru lapte și latte, care includ spumatoare de lapte de sine stătătoare sau integrate. Modelele Creatista și Lattissima dispun de setări versatile care îți permit să creezi o varietate de rețete de cafea și lapte folosind personalizare asemănătoare cu cea barista prin sisteme sofisticate cu o singură atingere.

Câte cești de cafea bei pe zi?

Deoarece un espressor Nespresso vine într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi spațiului și stilului tău, unele aparate pot ține mai multe capsule folosite decât altele (de la 6 la 13 capsule). Dacă trebuie să faci mai multe căni de cafea dintr-o singură mișcare, alege un model care are un timp de încălzire rapidă (unele chiar de 25 de secunde) și un rezervor de apă mai mare (până la 1,5 L).

Cât spațiu de depozitare și loc pe blat ai în bucătărie?

Într-adevăr, asta se reduce la dimensiunea aparatului. Modelele Essenza Mini sunt elegante, subțiri și ultra ușoare, astfel încât să se potrivească în orice spațiu. CitiZ & Milk au intre 15,4 – 19,4 cm, în timp ce modelul Creatista Plus este cel mai mare din gamă.

Cum funcționează Nespresso

Procesul de preparare al unui espressor Nespresso este simplu.

Introduci capsula în dispozitiv, apeși butonul de pe aparat și urmărești cum are loc magia. Nespresso susține că toate aparatele lor pot atinge până la 15 bari de presiune (ceea ce este mai mult decât este necesar și caracteristic dispozitivelor de casă de gamă inferioară), oferind shot-ului concentrat o cremă fină.

Este rapid, simplu și consistent. În ochii iubitorilor de cafea mai snobi, această simplitate și utilizarea cafelei premăcinate fac automat cafeaua Nespresso o formă mai bună de espresso.

Top espressoare Nespresso

1. Nespresso CitiZ

Remarcabil pentru rezervorul său, cel mai mare dintre espressoarele Nespresso OriginalLine de gamă medie, CitiZ este un aparat de bere compact, fiabil, cu un element de încălzire puternic. CitiZ & Milk are un spumant de lapte integrat. Un espressor Nespresso CitiZ este în top pentru că, deși nu face cea mai bună cafea, oferă cel mai bun raport calitate-preț.

2. Nespresso Creatista Pro

Cel mai bun espressor Nespresso de pe piață, Creatista Pro oferă confort cu o singură atingere pentru orice, de la shot-uri de ristretto la latte, cu o baghetă de spumare de calitate profesională și un design elegant și modern.

3. Nespresso Creatista Plus

Cadillac-ul universului Nespresso, Creatista Plus îți permite să îți personalizezi cafelele preferate cu un panou de afișare digital care oferă selecții de dimensiuni, 3 temperaturi de lapte și 3 texturi de lapte pentru o experiență de lux.

4. Nespresso Lattissima Pro

Probabil că este modelul Lattissima de top, Pro are un rezervor mare de apă, un recipient pentru lapte, un spumant integrat și 6 rețete presetate pe un ecran tactil interactiv pentru a face pe oricine un barista acasă.

5. Nespresso Gran Lattissima

Cel mai nou dintre cele 5 aparate Lattissima de la Nespresso, Gran Lattissima are cele mai bune 9 rețete de băuturi prestabilite din clasă, cu un rezervor mare, un recipient pentru lapte și spumant integrat pentru băuturi de specialitate realizate acasă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE